marți, 20 noiembrie 2012

Cum sa faci mai repede level in World of Warcraft Mists of Pandaria

Probabil cea mai vehiculata intrebare in World of Warcraft este cum sa faci level mai repede.
Deasemenea, poate te intrebi cum unii jucatori fac level asa repede in timp ce tu te chinui sa faci cateva level.
Si din aceste cauze, de multe ori auzi oamenii spunand ca altii triseaza, pentru ca unii jucatori nu inteleg cateva technici simple de facut level foarte rapid.
Uite cateva ponturi:
  Fii sigur ca ai foarte mult spatiu in backpack - asta inseamna sa ai toate sloturile pentru saci pline cu cele mai incapatoare saci ce pot tine obiecte. Acest lucru te va ajuta sa faci mai multe questuri deodata fara sa trebuiasca sa te duci in oras pentru a vinde.
 
  Nu mai cumpara iteme de nivel mic - La nivele mai mici sa ai iteme foarte bune nu te ajuta mult, si timpul petrecut pe la Auction House poate fi folosit pentru a mai face cateva questuri. Asa ca sari peste statul pe langa AUction House doar pentru a da gold pe ceva care o sa il vinzi in cateva nivele.
 
  Mai fati un caracter pentru a fi folosit ca mall - acest caracter poate sta in orase pentru a vinde diferite obiecte sau pentru a pune itemele la Auction House. Astfel poti sa ai spatiu nelimitat pentru ca itemele stau in mail pentru 30 de zile dupa care se intorc la destinatar. Acest lucru te va ajuta sa economisesti timp.
 
  Nu incerca sa faci questuri prea grele singur - Atunci cand mori pierzi foarte mult timp In World Of Warcraft pentru ca trebuie sa mergi inapoi la corpul tau sa te poti invia. Stiind zonele foarte bine si pe unde sa faci questuri este esential pentru a face level cat mai repede.
 
 Astfel, ar trebuie sa urmezi aceste sfaturi cand incerci sa faci levele cat mai repede in World of Warcraft, deasemenea trebuie sa iti iei addonuri ce te ajuta sa faci questing pentru a te ajuta in alegerea celor mai bune rute.

 Deasemenea, mai conteaza si  rasa plus clasa pe care o joci. Unele clase pot avea un damage mai mare in timp ce altele se pot chinui pentru a distruge adversarii sau pentru a scapa de monstri mai tari ori atunci cand mai multi se aduna sa se lupte cu tine.

 Iti uram noroc si spor la level!

sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Cateva sfaturi pentru mai mult xp si mai multe monezi in farmville

Acest articol vorbeşte despre cinci Sfaturi de care am venit cu de joc FarmVille 2. Am aflat acest lucru de la experienţa şi unele de cercetare. Aceste sfaturi ar trebui să vă ajuta să obţineţi cele mai de joc şi ar trebui să păstreze dependent, dar nu suficient pentru a vă duce departe de viaţa reală. Ei bine, aici sunt cinci Sfaturi:

1) Crafting este important... Este un skill util pentru a câştiga bani. Nu trebuie sa vindem lapte, brânză şi ouă, care sunt esenţiale pentru crafting. În plus, animalele vor deveni nepreţuite atunci cand lumea are nevoie de hrana pentru un număr mare de locuitori si animale si astfel vei câştiga doar monede şi XP o dată aveţi tendinţa ei.

2) Animale: Odată ce au preţuită animale mutaţi-l în stoc, după cum este indicat deoarece se elibereaza pune mai multe animale din limitare de joc. Pentru aceasta, faceţi clic pe pictograma de instrumente, faceţi clic pe caseta roşie (stocuri) ºi animalele pe care doriţi să puneţi în inventar. Imposibil de mutat non-preţuită animale în inventar. O altă alternativă este de a vinde-le dacă sunt scurte de monede. Animalele sunt preţuite dacă acestea sunt achiziţionate cu monede sau FV2 de numerar, ca pygmy capră (Feed 70 înainte de ei au devenit preţuită), în timp ce altele, precum ia Capra roşu (cumparat cu monede) despre 35 alimentare înainte de a ajunge la starea preţuită. Dar dacă ele devin preţuită, vă sugerez să le elimina apoi înlocuiţi-l cu animale, care cumpara din magazin.

3) Cultură: în primul rând, puteţi apăsaţi şi ţineţi apăsat butonul mouse-ului şi glisaţi şi plante şi copaci pentru a imediat să îndeplinească aceeaşi sarcină (plante, apă, recolta, ingrasaminte, etc..)... Am învăţat că culturi (capsuni, morcov, floarea-soarelui sau castraveti) ar trebui să fie plantate numai atunci când sunt aproape de nivelare, ca cel puţin 400 XP înainte de a ajunge la nivelul următor.

4) Utilizarea vecinii dumneavoastră să crească instantaneu culturilor şi copaci: am învăţat acest lucru de la experienţa jocului. Cu toate acestea, este nevoie de o mulţime de vecinii şi va trebui să vizitaţi-le prea astfel încât acestea se pot întoarce favoarea. Puteţi obţine o mulţime de vecinii de joc jocuri cu Zynga şi nu aveţi nevoie să fie prietenul tău de pe Facebook. Fiecare vecin care tinde ferma ta ajută. Atunci când un vecin a vizitat crescatoria, mouse-ul peste pictograma şi ar trebui să obţineţi o previzualizare a ceea ce au făcut, dacă acestea au avut tendinţa de plante, copaci, sau animale. Dacă le asiguraţi-vă că ei de apă, fertiliza, sau viteza le crească. Cred că există o limită de 300 vecinii, dar corectaţi-mă dacă am greşit. El ajută pentru a obţine vecinii cât mai multe posibil, astfel încât să puteţi obţine mai mult de lucru făcut pe ferma ta.

5) Sunt aproape de nivelare? Este important să fie avertizate cu privire la aceasta. Când te nivelul de sus, se produce următoarele: (a) toate adăpate culturilor şi copaci sunt imediat disponibile pentru recolta. (B) toate animalele sunt imediat gata pentru hrănire. (C) ai 10-15 unităţi de apă (similare cu joc de oraş şi CastleVille în termeni de energie). (D) ai plin de putere este necesar pentru a face crafting. Potrivit mai multor surse, am auzit că această caracteristică este aici să staţi, ca în joc CityVille şi CastleVille. Astfel încât asiguraţi-vă că plantele sunt udate, animale hrănite şi utilizaţi apă şi energie fel de mult ca tine poate, pentru că atunci când nivel, plantele sunt gata de recolta, şi apă şi energie sunt recuperate.