marți, 29 mai 2012

Despre Shank 2 si cum sa te descurci mai bine in acest joc

Publicat de: Electronic Arts, dezvoltator: Dierenpark divertisment, gen: acţiune, data lansării: 8 Feb, 2012, Rating: M, sisteme: PC, PlayStation 3, Xbox 360.

Shank 2 este un 2D beat 'em up arcade joc descărcabil. Se plăteşte omagiu adus de felul de filme am crescut uitam în timpul anilor 80 ca Commando, Rambo şi lipsă în acţiune. Shank 2 este un joc de bro-om cu duel cauza opoziţiei om gambă, picior! Am fost capabili să joace prin gambă 2 pentru drum liber (sale libere pentru PlayStation Plus membrii în acest moment). Când analiza Shank 2 de prezentare este mai rău decât bine în mod clar. Voi discus totul în această revizuire atât Păstraţi lectură. Voi incepe cu meniuri pe ecran titlu care include: campanie Mode, mod de supravieţuire, Rebel Intel, Leaderboard, Player Stats şi ajutor & opţiuni. Nici o problema navigarea în Shank 2, totul este stabilită într-un mod frumos ergonomice.

Robert "Shank" Torres este protagonistul și ex hitman mob. Shank 2 este o poveste despre răscumpărarea privind gambă. El ia în jos un corupt Preşedintele Magnus în timp ce salvarea Elena (figura lui mama). De lucru-a lungul parte cu liderul de rezistență Corina gambă ia down Cartel corupt. În măsura în ansamblu poveste merge a fost brânzos şi cliseu. Nu a fost niciodată interesant pentru că se pare ca fiecare personaj negativ şi tipul rău în joc a fost copiată dintr-un film am văzut sau un joc video am jucat. A fost să presupunem că a fi amuzant, cu toate acestea bad gameplay-ul şi controalele ma ţinut de râs în timpul meu playthrough întreaga.

Vizual Shank 2 devine un scor mare. Stilul de artă şi animaţii doar emană o atmosferă viscerală şi convingătoare. Rampage de gambă prin Sud American villiges, statiuni, Temple ruinat şi mlaştini. Texturi şi culori pop din ecran şi fiecare setare a fost pronunţată excelent. Animaţii face ca Shank sa apara ca o si tare real amintindu-mi de eroi ca Rambo.

Gambă 2 este un 2D beat 'em up care features gunplay, grenade lobby, pouncing şi grabbing duşmani. Există diferite tipuri de arme, care funcţionează diferit în eficacitatea privind anumite duşmani. Aveţi arme grele cum ar fi lanţ, Machete şi baros. Arme variat includ aruncat cutite, pistoale şi o pusca. Muniţii includ grenade, Molotovs şi mine. Acesta din urmă este parte a problemei. Jocul de controale şi structura face aproape imposibil prea utilizarea toate armele și obiectele pe duşmani diferite în mod eficient la un moment dat. Gameplay-ul a devenit cluttered sus şi de timp am încercat să arunce meu grenadă sau utilizaţi meu arme grele pentru a rupe un grunt shield am fost mort.

Campania single-player a fost ridicol de scurt pentru a spune puţin. Dar lucky pentru mine a fost faptul că acest joc multiplayer (on-line şi off). Său numit modul de supravieţuire şi este în mod clar cel mai bun lucru Shank 2 a merge pentru ea. Ecran meniu pentru modul de supravieţuire recomandate: meci locale, meci Online, invita un prieten, vizualizare invitaţii şi cum să supravieţuiască. Ultima opţiune afişează un tutorial video şi-a exprimat pentru modul de supravieţuire. Modul de supravieţuire este un ala joc cu tipul de val Hoarda modul via Gears of war 3. Shank 2 este 2D, astfel lucrurile sunt diferite, evident. Obiectivul dvs., împreună cu un alt jucător este să-şi apere staţiile de alimentare în jurul harta. Bombardiere sunt grunts care ţintă dumneavoastră staţiile de alimentare şi lovituri-le.

Rareori spun jucătorii să cumpere un joc bazat pe multiplayer. Pentru Shank 2 am nici o alegere din campania single-player a fost ridicol de scurt şi problematică dintr-o perspectivă de gameplay-ul şi control

miercuri, 23 mai 2012

Modul multiplayer Mass effect 3 dezvaluit

Nou la seria Mass Effect începând cu masa efect 3 este multiplayer. Multiplayer pentru masa efect 3 constă din Hoarda modul Ala Gears of War. Dacă tu niciodată auzit sau de a citi despre modul de Hoardei sale un mod simplu de val în cazul în care în cazul în care tu şi echipa ta cooperare trebuie să distrugă valuri de a ataca inamicii. Masa efect 3 multiplayer este un mash-up de model val, smulge şi apuca, hacking terminale şi deţine punctul de extracție toate într-un meci de zece val. Sa nu aşa de rău cu adevărat. Dar sale, de asemenea, nu va fi motivul de ce achiziţionaţi masa efect 3. Ai cumparat Mass efectul 3 pentru a campaniei sale singur (nu ar trebui să am pentru a vă reaminti că toate). Multiplayer este pur şi simplu o sideshow la principala atractie. Sa distractiv, provocator şi suficient de diverse cu siguranta unele dintre ora justifică atunci când vă decideţi să ia o pauza de la campania de poveste.

Categorii: Atunci când vă conectaţi mai întâi în masă efect 3 multiplayer vă sunt imediat inrolat ca un membru al echipei de Ops speciale N7. Privind clasele de mult ca single-player campanie aveţi au clase 6 pentru a alege, inclusiv: Adept, de soldat, inginer, Sentinal, Infiltrator şi Vanguard. Pentru clasa mea am ales avangarda când am deja bătut Mass Effect 2 pe dificultatea cele mai provocatoare ca un Vanguard. Îmi place abordarea până aproape şi personală, chiar dacă am lua ucis de câteva ori. Nu numai că, dar am anticipat toata lumea ar fi Adept, soldat și un inginer care a sfârşit prin a fi cazul. Fiecare meci am jucat nimeni nu alege Vanguard care a făcut decizia mea mai important deoarece clase pe echipe ar trebui să aibă varietate, deoarece acest lucru este strict o cooperativă multiplayer.

Caractere în masă efect 3 multiplayer sunt dispersate între clase. Fiecare clasă are o omului (masculin) şi (feminin), care au exact aceeaşi implicit biotics şi arme pentru fiecare categorie. Există, de asemenea, două străinilor per clasă asociat care provin dota cu biotics diferite şi de arme pentru implicit. Străinii deblocarea lua XP sau pot fi cumpărate cu in-game credite prin intermediul pachete speciale în magazin (daca esti norocos). Alien caractere cum am spus diferă per clasă și includ: Krogan, Quarian, Drell, Tourian, Salarian şi Asari. Pentru personajul meu am ramas cu meu personalizat umane masculin (Vanguard). Am avut deblocat unele dintre personajele Alien deja. Acesta nu ar trebui să ia media joc care mult timp pentru a face acest lucru.

Particularizarea personajul tău pentru meciuri următorul vine după ce alegeţi dumneavoastră clasa şi caractere. Aveţi posibilitatea să modificaţi culoare primară, evidenţiaţi culoare, culoare secundare, model, culoare model şi luminile. Unele dintre aceste opţiuni de mai sus sunt blocate când primul începe să joci şi devenit deblocat ca te nivelul de sus. Personalizare este profund suficient, astfel încât să puteţi face-vă că personajul tău nu arata exact ca toata lumea lui. Vanguard meu transformat într-un tip de aur colorate verzui. Ea părea destul de bine de fapt. Practic am fost amestecarea şi potrivirea culorilor costumul meu.

Caractere: Acest meniu descompune în puteri, arme, aspectul, echipamente şi magazin. Tu ştii deja ce secţiunea aspect este tot despre. Secţiunea arma vă permite să adăugaţi mods şi setaţi dumneavoastră preferate guns la sloturi. Tunuri aveţi depinde de clasa şi dacă sau nu le deblocate. Secţiunea de echipamente din secţiunea caracter păstrează piese de toate perks şi echipamente. Acestea sunt numite livrările şi meu Vanguard a avut după două meciuri: Cobra anti-rachetă Lansator, termice Clip Pack, Ops supravieţuire Pack și Medi-Gel. Există, de asemenea, Bonus de sloturi pentru următoarele: muniţie Bonus, Bonus de arma şi Bonus de armura. Luaţi în considerare perks din urmă puteţi activa o dată într-un meci.

Hărţi: Ontaram: Firebase pumnal, Benning: Firebase Chost Tuchanko, Firebase Grant, Cyone: Firebase Reactor, chiliile: Firebase Glacier, Novevia: Firebase alb. Şi doar ca cu orice multiplayer unele hărţi sunt bune şi unele nu sunt. Sunt sigur că DLC a fost făcută înainte de a masa efect 3 lansat aşa că vom ajunge noi DLC hărţi peste câteva luni cel mai probabil. Hărţile sunt de o configuraţie de bază şi nu diferă care mult în design, dar mai mult în setări.

Asiguraţi-vă că vizitaţi magazin primul astfel încât să puteţi obţine dumneavoastră Starter Pack (gratuit). Ei, de asemenea, vinde recruta Pack (5000 credite), Veteran Pack (20.000 credite) şi Spectre Pack (credite 60.000). Puteţi face cel puţin 10.000 credite fiecare meci (am facut). Ambalaje sunt complet aleatoare referitoare la articole, perks şi mods armă primiţi. Mai scumpe pachetul swag mai bine veţi obţine indiferent de ce. Pack gratuit mi-a dat termică Clip Pack (pistol), Medi-Gel, Ops supravieţuire Pack, Sniper puşcă rezervă termică Clip şi un Asari Vanguard (deblocat). Păstraţi în minte toate ambalajele sunt aleatoare şi nu ştii niciodată ce vei primi dar 9 ori din 10 ceva tu şi echipa ta va beneficia în timp ce joc. Elementele şi perks primiţi pot fi mapate la D-pad (Dual şoc 3).

Pentru a rezuma meu meciuri s-au distractiv, provocator şi diverse. Diversitatea de masă efect 3 multiplayer vine sub formă de obiective diferite în timp ce se confruntă cu valuri de inamici.
În acest moment voi spune obiectivele sunt randomizate cunoştinţele mele de cea mai mare parte. Obiectivele că echipa de 4 man/woman trebuie să completeze gama de hacking terminale (4) și care sunt împrăştiate în jurul bazei. Holding extracție puncte (de obicei val 10). Echipa ta trebuie să apere Geth fie, Reaper sau Cerburus atac pana vine de extracție. Valurile regulate sunt pâine şi unt deşi şi în cazul în care vă rang de XP sus. Asiguraţi-vă că staţi cu echipa întregului meci revigora-le în funcţie de necesităţi. Stai lângă lăzi munitie, care sunt împrăştiate în jurul fiecare bază. Ştiu în cazul în care sunt la începutul fiecare meci.

Masa efect 3 multiplayer să presupunem că să efect de sfârşit de campanie single-player poveste. Aştept să fie un impact mic în cazul în care ceva, dar am nici o idee real din moment ce I 'm still playing campaniei. Prezentarea este bun pentru acest joc multiplayer. Cu toate acestea există unele conexiune şi stuttering probleme, dar nu se deconectează sau îngheaţă la raport. Masa efect 3 multiplayer este o terţă persoană peste umăr shooter-ul. Folosind biotics şi arme, în timp ce roll strafing este distractiv. Eu sunt încă surprins bioware adăugat multiplayer la un RPG ca masa efect 3. Cu care a spus multiplayer este decent. Nu este motivul pentru care achizitionati masa efect 3. Este o sideshow la principala atractie şi care este toate este. Principala atractie fiind campania single-player poveste. Multumesc pentru lectură.

joi, 10 mai 2012

Cum sa te distrezi cu jocurile bejeweled

Jocuri online devin tot populare in fiecare zi. Acest lucru este în principal, deoarece acestea sunt uşor de acces. În acest articol, ne vom uita la unul dintre jocurile online comune cunoscut ca Bejeweled.

Acest joc online are un aspect similar cu cel de Tetris, un joc comune care utilizate pentru a fi redate câţiva ani. Mulţi dintre oamenii care au jucat acest joc au găsit-o a fi simplu dar dependenţă în special ca unul progresează în niveluri mai ridicate. Prima versiune a acest joc a fost în anul 2001. Inca de atunci, noi şi îmbunătăţite versiuni au fost create. Îmbunătățirea acest joc permis pentru a fi jucat pe diverse platforme care includ platformele Microsoft şi Xbox. Poate fi jucat pe platforme de palmier şi, de asemenea, în platformelor Smartphone. Acest afişează doar că acest joc poate fi jucat pe orice electronice care se poate conecta la internet. Este prin activarea acest joc să fie jucat pe diferite platforme care popularitatea jocului a crescut în ultimii ani.

Numele iniţial, care a fost dat la acest joc a fost Diamond Mine. Acest lucru a fost numele care a fost utilizat pentru piaţă şi vinde-l. Este până când Microsoft a luat o deţin de acest joc, care a trecut prin mai multe modificări care duce la numele actual: Bejeweled. Principalul motiv pentru schimbarea numelui a fost că a fost un alt joc care a fost online care au împărtăşit acelaşi nume ca Diamond Mine. Schimbarea de nume a fost în principal în scopuri de branding şi de identitate. Există versiuni diferite ale Bejeweled Bejeweled Twist, Bejeweled Deluxe și Bejeweled 2. Toate aceste versiuni sunt disponibile online.

Progresul în acest joc vă permite să joc şi câştiga bani în timp ce la ea. Este posibil pentru a schimba setarea stil de slot. Suma de bani Câştigaţi este determinată în principal prin modul de calificare sunt în joc. Aceasta este ceea ce face acest joc foarte interesant.

Când începe jocul, sunt introduse la o grilă a 5 orizontală şi 5 linii verticale cu pietre. Principal al jocului este să se potrivească cel puțin 3 bijuteriile într-un rând. În valoare de fiecare bijuterie este diferit.

Este dificil pentru a descrie joc folosind cuvinte. Ar fi cel mai bun pentru a încerca jocul pe cont propriu şi a vedea ceea ce are de oferit.

vineri, 4 mai 2012

Despre jocurile cu elicoptere

Cele mai multe jocuri fanatici le ia ca lor numai entertainment. Ei pretind că jocurile este una dintre cele mai bune moduri de stres alinarea. Practic, atunci când unul este subliniat care simte ca în cazul în care lumea ar putea deschide şi înghiţi le viu. În acest timp, jocuri ajută o mulţime, pentru că ei se concentreze pe deplin în îndeplinirea misiunilor lor, astfel încât acestea muta la următorul nivel de jocuri care sunt joaca. Chiar dacă numai un procent de oameni de acces la jocuri online, ele sunt cele mai bune din divertisment, deoarece unul poate concura adversari diferite din ţări diferite. Există multe jocuri, inclusiv online: racing jocuri, jocuri puzzle-ului şi copter printre altele. Acest articol se va concentra pe jocuri cu elicoptere.

Nu există nici o îndoială că atunci când unul aude despre jocuri copter ei s-ar referi rapid cu avioane. Cele mai multe dintre aceste jocuri, care sunt legate de copters sunt proiectate într-un mod că unul are pentru a finaliza o serie de misiuni într-un termen specificat. În majoritatea cazurilor, caracterele sunt armate sau jocuri se bazează pe warfare. Acestea sunt destul de plăcută şi interesantă. Care poate fi jucat de ambele copii şi adulţi. Copters sunt utilizate în principal în scopuri de protecţie. Pentru unul pentru a reuşi într-o misiune, el are de a face uz de armament, care este instalat pe copters.

Unele jocuri copter necesită o directă avion prin aer în condiţii de siguranţă fără bate obstacolele. Amintiţi-vă, odată ce o bate obstacol, va fi sfârşitul jocului deoarece planul va trebui să vină în jos. În plus, în timp ce unul este în mişcare, este esenţial să se menţină mare viteză, precum şi pentru că acest lucru este un concurs şi există alţi concurenţi care doresc să apară câştigători, precum şi. Pe calea există lucruri care sunt plasate cum ar fi fructele sau păsări care trebuie să fie culese pentru a prelungi viaţa cuiva sau le câştiga puncte.

Copter jocuri vin în diferite versiuni cu diferite niveluri. Mai avansat joc este acesta devine mai complicat. Acest lucru înseamnă că misiunile sunt acum mai stricte care înseamnă că unul va trebui să se aplice mai multe cunoştinţe pentru a le completa cu succes. În plus, în aceste niveluri, numărul de creşteri obstacole şi unul devine atacat mai multe.

Cei mai mulţi oameni prefera jocuri copter, deoarece acestea sunt interesante şi acestea sunt simple pentru a juca. Singurul care are nevoie să ştie cum să apăsaţi butoanele de control bine. Iti place jocuri? Ce fel de jocuri ce preferi?

Jocuri cu elicoptere au crescut în popularitate în ultimii recente.