marți, 20 noiembrie 2012

Cum sa faci mai repede level in World of Warcraft Mists of Pandaria

Probabil cea mai vehiculata intrebare in World of Warcraft este cum sa faci level mai repede.
Deasemenea, poate te intrebi cum unii jucatori fac level asa repede in timp ce tu te chinui sa faci cateva level.
Si din aceste cauze, de multe ori auzi oamenii spunand ca altii triseaza, pentru ca unii jucatori nu inteleg cateva technici simple de facut level foarte rapid.
Uite cateva ponturi:
  Fii sigur ca ai foarte mult spatiu in backpack - asta inseamna sa ai toate sloturile pentru saci pline cu cele mai incapatoare saci ce pot tine obiecte. Acest lucru te va ajuta sa faci mai multe questuri deodata fara sa trebuiasca sa te duci in oras pentru a vinde.
 
  Nu mai cumpara iteme de nivel mic - La nivele mai mici sa ai iteme foarte bune nu te ajuta mult, si timpul petrecut pe la Auction House poate fi folosit pentru a mai face cateva questuri. Asa ca sari peste statul pe langa AUction House doar pentru a da gold pe ceva care o sa il vinzi in cateva nivele.
 
  Mai fati un caracter pentru a fi folosit ca mall - acest caracter poate sta in orase pentru a vinde diferite obiecte sau pentru a pune itemele la Auction House. Astfel poti sa ai spatiu nelimitat pentru ca itemele stau in mail pentru 30 de zile dupa care se intorc la destinatar. Acest lucru te va ajuta sa economisesti timp.
 
  Nu incerca sa faci questuri prea grele singur - Atunci cand mori pierzi foarte mult timp In World Of Warcraft pentru ca trebuie sa mergi inapoi la corpul tau sa te poti invia. Stiind zonele foarte bine si pe unde sa faci questuri este esential pentru a face level cat mai repede.
 
 Astfel, ar trebuie sa urmezi aceste sfaturi cand incerci sa faci levele cat mai repede in World of Warcraft, deasemenea trebuie sa iti iei addonuri ce te ajuta sa faci questing pentru a te ajuta in alegerea celor mai bune rute.

 Deasemenea, mai conteaza si  rasa plus clasa pe care o joci. Unele clase pot avea un damage mai mare in timp ce altele se pot chinui pentru a distruge adversarii sau pentru a scapa de monstri mai tari ori atunci cand mai multi se aduna sa se lupte cu tine.

 Iti uram noroc si spor la level!