sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Cateva sfaturi pentru mai mult xp si mai multe monezi in farmville

Acest articol vorbeşte despre cinci Sfaturi de care am venit cu de joc FarmVille 2. Am aflat acest lucru de la experienţa şi unele de cercetare. Aceste sfaturi ar trebui să vă ajuta să obţineţi cele mai de joc şi ar trebui să păstreze dependent, dar nu suficient pentru a vă duce departe de viaţa reală. Ei bine, aici sunt cinci Sfaturi:

1) Crafting este important... Este un skill util pentru a câştiga bani. Nu trebuie sa vindem lapte, brânză şi ouă, care sunt esenţiale pentru crafting. În plus, animalele vor deveni nepreţuite atunci cand lumea are nevoie de hrana pentru un număr mare de locuitori si animale si astfel vei câştiga doar monede şi XP o dată aveţi tendinţa ei.

2) Animale: Odată ce au preţuită animale mutaţi-l în stoc, după cum este indicat deoarece se elibereaza pune mai multe animale din limitare de joc. Pentru aceasta, faceţi clic pe pictograma de instrumente, faceţi clic pe caseta roşie (stocuri) ºi animalele pe care doriţi să puneţi în inventar. Imposibil de mutat non-preţuită animale în inventar. O altă alternativă este de a vinde-le dacă sunt scurte de monede. Animalele sunt preţuite dacă acestea sunt achiziţionate cu monede sau FV2 de numerar, ca pygmy capră (Feed 70 înainte de ei au devenit preţuită), în timp ce altele, precum ia Capra roşu (cumparat cu monede) despre 35 alimentare înainte de a ajunge la starea preţuită. Dar dacă ele devin preţuită, vă sugerez să le elimina apoi înlocuiţi-l cu animale, care cumpara din magazin.

3) Cultură: în primul rând, puteţi apăsaţi şi ţineţi apăsat butonul mouse-ului şi glisaţi şi plante şi copaci pentru a imediat să îndeplinească aceeaşi sarcină (plante, apă, recolta, ingrasaminte, etc..)... Am învăţat că culturi (capsuni, morcov, floarea-soarelui sau castraveti) ar trebui să fie plantate numai atunci când sunt aproape de nivelare, ca cel puţin 400 XP înainte de a ajunge la nivelul următor.

4) Utilizarea vecinii dumneavoastră să crească instantaneu culturilor şi copaci: am învăţat acest lucru de la experienţa jocului. Cu toate acestea, este nevoie de o mulţime de vecinii şi va trebui să vizitaţi-le prea astfel încât acestea se pot întoarce favoarea. Puteţi obţine o mulţime de vecinii de joc jocuri cu Zynga şi nu aveţi nevoie să fie prietenul tău de pe Facebook. Fiecare vecin care tinde ferma ta ajută. Atunci când un vecin a vizitat crescatoria, mouse-ul peste pictograma şi ar trebui să obţineţi o previzualizare a ceea ce au făcut, dacă acestea au avut tendinţa de plante, copaci, sau animale. Dacă le asiguraţi-vă că ei de apă, fertiliza, sau viteza le crească. Cred că există o limită de 300 vecinii, dar corectaţi-mă dacă am greşit. El ajută pentru a obţine vecinii cât mai multe posibil, astfel încât să puteţi obţine mai mult de lucru făcut pe ferma ta.

5) Sunt aproape de nivelare? Este important să fie avertizate cu privire la aceasta. Când te nivelul de sus, se produce următoarele: (a) toate adăpate culturilor şi copaci sunt imediat disponibile pentru recolta. (B) toate animalele sunt imediat gata pentru hrănire. (C) ai 10-15 unităţi de apă (similare cu joc de oraş şi CastleVille în termeni de energie). (D) ai plin de putere este necesar pentru a face crafting. Potrivit mai multor surse, am auzit că această caracteristică este aici să staţi, ca în joc CityVille şi CastleVille. Astfel încât asiguraţi-vă că plantele sunt udate, animale hrănite şi utilizaţi apă şi energie fel de mult ca tine poate, pentru că atunci când nivel, plantele sunt gata de recolta, şi apă şi energie sunt recuperate.