marți, 29 mai 2012

Despre Shank 2 si cum sa te descurci mai bine in acest joc

Publicat de: Electronic Arts, dezvoltator: Dierenpark divertisment, gen: acţiune, data lansării: 8 Feb, 2012, Rating: M, sisteme: PC, PlayStation 3, Xbox 360.

Shank 2 este un 2D beat 'em up arcade joc descărcabil. Se plăteşte omagiu adus de felul de filme am crescut uitam în timpul anilor 80 ca Commando, Rambo şi lipsă în acţiune. Shank 2 este un joc de bro-om cu duel cauza opoziţiei om gambă, picior! Am fost capabili să joace prin gambă 2 pentru drum liber (sale libere pentru PlayStation Plus membrii în acest moment). Când analiza Shank 2 de prezentare este mai rău decât bine în mod clar. Voi discus totul în această revizuire atât Păstraţi lectură. Voi incepe cu meniuri pe ecran titlu care include: campanie Mode, mod de supravieţuire, Rebel Intel, Leaderboard, Player Stats şi ajutor & opţiuni. Nici o problema navigarea în Shank 2, totul este stabilită într-un mod frumos ergonomice.

Robert "Shank" Torres este protagonistul și ex hitman mob. Shank 2 este o poveste despre răscumpărarea privind gambă. El ia în jos un corupt Preşedintele Magnus în timp ce salvarea Elena (figura lui mama). De lucru-a lungul parte cu liderul de rezistență Corina gambă ia down Cartel corupt. În măsura în ansamblu poveste merge a fost brânzos şi cliseu. Nu a fost niciodată interesant pentru că se pare ca fiecare personaj negativ şi tipul rău în joc a fost copiată dintr-un film am văzut sau un joc video am jucat. A fost să presupunem că a fi amuzant, cu toate acestea bad gameplay-ul şi controalele ma ţinut de râs în timpul meu playthrough întreaga.

Vizual Shank 2 devine un scor mare. Stilul de artă şi animaţii doar emană o atmosferă viscerală şi convingătoare. Rampage de gambă prin Sud American villiges, statiuni, Temple ruinat şi mlaştini. Texturi şi culori pop din ecran şi fiecare setare a fost pronunţată excelent. Animaţii face ca Shank sa apara ca o si tare real amintindu-mi de eroi ca Rambo.

Gambă 2 este un 2D beat 'em up care features gunplay, grenade lobby, pouncing şi grabbing duşmani. Există diferite tipuri de arme, care funcţionează diferit în eficacitatea privind anumite duşmani. Aveţi arme grele cum ar fi lanţ, Machete şi baros. Arme variat includ aruncat cutite, pistoale şi o pusca. Muniţii includ grenade, Molotovs şi mine. Acesta din urmă este parte a problemei. Jocul de controale şi structura face aproape imposibil prea utilizarea toate armele și obiectele pe duşmani diferite în mod eficient la un moment dat. Gameplay-ul a devenit cluttered sus şi de timp am încercat să arunce meu grenadă sau utilizaţi meu arme grele pentru a rupe un grunt shield am fost mort.

Campania single-player a fost ridicol de scurt pentru a spune puţin. Dar lucky pentru mine a fost faptul că acest joc multiplayer (on-line şi off). Său numit modul de supravieţuire şi este în mod clar cel mai bun lucru Shank 2 a merge pentru ea. Ecran meniu pentru modul de supravieţuire recomandate: meci locale, meci Online, invita un prieten, vizualizare invitaţii şi cum să supravieţuiască. Ultima opţiune afişează un tutorial video şi-a exprimat pentru modul de supravieţuire. Modul de supravieţuire este un ala joc cu tipul de val Hoarda modul via Gears of war 3. Shank 2 este 2D, astfel lucrurile sunt diferite, evident. Obiectivul dvs., împreună cu un alt jucător este să-şi apere staţiile de alimentare în jurul harta. Bombardiere sunt grunts care ţintă dumneavoastră staţiile de alimentare şi lovituri-le.

Rareori spun jucătorii să cumpere un joc bazat pe multiplayer. Pentru Shank 2 am nici o alegere din campania single-player a fost ridicol de scurt şi problematică dintr-o perspectivă de gameplay-ul şi control