joi, 10 mai 2012

Cum sa te distrezi cu jocurile bejeweled

Jocuri online devin tot populare in fiecare zi. Acest lucru este în principal, deoarece acestea sunt uşor de acces. În acest articol, ne vom uita la unul dintre jocurile online comune cunoscut ca Bejeweled.

Acest joc online are un aspect similar cu cel de Tetris, un joc comune care utilizate pentru a fi redate câţiva ani. Mulţi dintre oamenii care au jucat acest joc au găsit-o a fi simplu dar dependenţă în special ca unul progresează în niveluri mai ridicate. Prima versiune a acest joc a fost în anul 2001. Inca de atunci, noi şi îmbunătăţite versiuni au fost create. Îmbunătățirea acest joc permis pentru a fi jucat pe diverse platforme care includ platformele Microsoft şi Xbox. Poate fi jucat pe platforme de palmier şi, de asemenea, în platformelor Smartphone. Acest afişează doar că acest joc poate fi jucat pe orice electronice care se poate conecta la internet. Este prin activarea acest joc să fie jucat pe diferite platforme care popularitatea jocului a crescut în ultimii ani.

Numele iniţial, care a fost dat la acest joc a fost Diamond Mine. Acest lucru a fost numele care a fost utilizat pentru piaţă şi vinde-l. Este până când Microsoft a luat o deţin de acest joc, care a trecut prin mai multe modificări care duce la numele actual: Bejeweled. Principalul motiv pentru schimbarea numelui a fost că a fost un alt joc care a fost online care au împărtăşit acelaşi nume ca Diamond Mine. Schimbarea de nume a fost în principal în scopuri de branding şi de identitate. Există versiuni diferite ale Bejeweled Bejeweled Twist, Bejeweled Deluxe și Bejeweled 2. Toate aceste versiuni sunt disponibile online.

Progresul în acest joc vă permite să joc şi câştiga bani în timp ce la ea. Este posibil pentru a schimba setarea stil de slot. Suma de bani Câştigaţi este determinată în principal prin modul de calificare sunt în joc. Aceasta este ceea ce face acest joc foarte interesant.

Când începe jocul, sunt introduse la o grilă a 5 orizontală şi 5 linii verticale cu pietre. Principal al jocului este să se potrivească cel puțin 3 bijuteriile într-un rând. În valoare de fiecare bijuterie este diferit.

Este dificil pentru a descrie joc folosind cuvinte. Ar fi cel mai bun pentru a încerca jocul pe cont propriu şi a vedea ceea ce are de oferit.