vineri, 27 aprilie 2012

Jocurile sunt o binecuvantare: Beneficiile jocurilor online

Mulţi părinţi şi oamenii cred că de jocurile nu sunt bune la nimic, doar putrezesc mintea unui individ, dar că nu este neapărat adevărat. Atât părinţii sunt convins că jocuri video consumă că mintea lor copii care nu reuşesc să dau seama de beneficiile pe care le poate aduce la copilul lor. Unul dintre beneficiile cele mai comune au discutat despre jocuri de noroc este că acestea sunt instrumente de mare pentru a îmbunătăţi un copil de mână şi de coordonare ochi, dar, de asemenea, ele pot ajuta cu abilităţile de gândire critică, personal de fitness, părinţii socializare şi să dea siguranţa că copiii lor nu sunt afară pe străzi în obţinerea probleme. Jocuri video poate fi mai benefic decât s-ar gândi un părinte.

Desigur una dintre preocupările majore despre jocuri video este că este o distragere a atenţiei Tineretului, numai produce canapea cartofi şi de bună pentru nimic persoane, dar, cu mine fiind un gamer mă găsesc aceste declaraţii pentru a fi departe de adevar. Jocuri video permite persoanelor să cred că critic, datorită faptului că cele mai multe jocuri produce în generaţia mea sunt complexe şi au nevoie de joc pentru a rezolva puzzle-uri sau răspunde trivia pentru a trece la nivelul următor. De exemplu jocuri ca Uncharted: în cazul în care personajul principal este pe încercarea de a găsi o comoara istoric, pe parcursul jocului pe care vi se cere pentru a finaliza puzzle-uri dificile pentru a debloca modul pentru a comoara. Acest joc cere-mi să folosească creierul meu şi a venit cu moduri creative de a rezolva puzzle-uri. Aceste jocuri, de asemenea, ajuta cu construirea creativitate în mintea sa gamer, luându-le la locuri au niciodată nu-ar imagina, învingându-creatura magice şi face imposibil. Cu ajutorul video jocuri copii poate creşte mintea lor, care pot fi benefice ca ei a lua mai în vârstă deoarece întreprinderile dragoste nou minţile luminoase şi creative.

Sa fii sănătos este o preocupare majoră în jurul Statele Unite, mai ales cu stereotip că americanii sunt supraponderali şi nesănătoase. Jocuri video poate fi soluţia toate probleme de sănătate ale Americii. Majoritatea jocurilor creat astăzi care necesită intensiv deplasarea fizică, majoritatea jucătorilor puteţi obţine un antrenament greu fără picior setare chiar în sala de gimnastică. Acolo sunt dans jocuri şi jocuri de exerciţiu, care permite jucătorilor să se distreze cu familia şi prietenii, fără să ştie chiar lor obţinerea un antrenament. Jocurile video sunt de luare fiind în forma ceva distractiv să facă dând jucătorilor incitante noi moduri de a rămâne sănătoşi. Jocuri sunt o modalitate foarte bună pentru a distra copiii tăi şi, de asemenea, păstraţi-le fizic se potrivesc. Da său adevărat că jocuri pot păstra copii în faţa televizorului pentru perioade lungi de ori, dar care nu este neapărat un lucru rău. Părinţii cred despre el, cu toate violenţă tineri sunt Noţiuni de bază în aceste zile nu este mare pentru a vedea copilul dumneavoastră în condiţii de siguranţă din harms fel? Copii nenumărate ore de cheltuieli pe joc video poate ajuta părinţii asiguraţi-vă că copiii lor sunt în siguranţă în casă, în loc de care rulează pe străzi. Jocuri video este ca un anti-drog final pentru copii. Cu toate de droguri şi crimă, care este suprafaţă pe străzile din lume, sunt sigur că vă părinţii ar vedea mai degrabă copilul joaca madden noi.

În cele din urmă, jocurile cu masini a devenit o normă socială pentru societatea de astăzi permiţându-copii interacţiona cu prietenii lor şi, de asemenea, crea noi prieteni prin jocuri de noroc online. Majoritate de copii în America de joacă-le, care permite copiii la share asemănări cu alte copii şi de a construi mai aproape de obligaţiuni şi de prietenie. ei, de asemenea, puteţi crea relaţii sănătoase între copiii şi prietenii lor; Acest lucru poate duce la o copilărie mai sănătos pentru copilul dumneavoastră. Deci, înainte de a merge şi eticheta jocuri video ca o influenţă negativă, cred că din nou şi realiza toate beneficiile au de oferit.